Partners

1. Buitenschoolse opvang Kind & Co

Opvang nodig na school? 
Voor basisschool 't Kockenest en de Wegwijzer verzorgt KMN Kind & Co Buitenschoolse  opvang. Uw kind kan hiervoor terecht bij BSO Ondersteboven.  Deze BSO heeft eigen groepsruimtes binnen 't Kockenest. Wij zijn op schooldagen open op maandag, dinsdag en donderdag  tot 18.30 uur. In vakanties  vanaf  7.30 uur tot 18.30 uur.
Een opvangmiddag bij KMN Kind & Co sluit aan op de schooltijden. We starten samen de  middag  met iets te eten en te drinken. We gaan in kleine groepjes aan tafel en spreken de dag door. Daarna is het tijd voor ontspanning.  Buitenschoolse  opvang is de vrije tijd van het kind en moet dus vooral leuk zijn. Afhankelijk van de leeftijd en de wensen van de kinderen kunnen ze aan allerlei activiteiten meedoen, lekker buiten spelen, sporten, lezen, knutselen en nog veel meer. 
Kijk voor meer informatie  op www.kmnkindenco.nl 
 

2. Peuterspeelzaal 't Krieltje

KMN Kind & Co biedt ook peuteropvang aan. Peuteropvang is bestemd voor kinderen  van 2,5 jaar tot 4 jaar oud. Vindt u het belangrijk dat uw kind samen leert spelen met leeftijdsgenootjes en wilt u dat uw kind goed voorbereid van start gaat op de basisschool?  Dan is peuteropvang een goede keuze. De opvang biedt uw kind de mogelijkheid om taalvaardigheid, sociaal emotionele en motorische vaardigheden te ontwikkelen. 
Peutergroep Krieltje is op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend geopend van 8.45 uur tot 11.45 uur.
Kijk voor meer informatie  op www.kmnkindenco.nl
 

3. Wecycle