Aandacht voor structuur, talent en toekomst.
Aandacht voor structuur, talent en toekomst.
Aandacht voor structuur, talent en toekomst.
Aandacht voor structuur, talent en toekomst.
Aandacht voor structuur, talent en toekomst.

Overblijven en naschoolse opvang

Overblijven  (= Tussen Schoolse Opvang) 

De tussenschoolse opvang wordt verzorgd door twee pedagogisch medewerkers van Kind en Co en vrijwilligers.  Zij werken al geruime tijd als pedagogisch medewerkers in de kinderopvang. 
Wij vragen u het eten voor de eetkring apart mee te geven van het eten (en eventueel drinken) voor tussen de middag. De lunch (duidelijk voorzien van naam) gaat 's morgens voor de aanvang van de lessen in de voor elke bouw aanwezige bak. Wilt u uw kinderen geen snoep meegeven! Melkproducten mogen ook in de koelkast gezet worden. 
 
De gehele administratie rondom het overblijven wordt gedaan met behulp van het online programma TSOpro. U dient zich hierop te registreren als u uw kind wilt laten overblijven.
Voor het overblijven betaalt u dan per kind per overblijf uur € 2,25. Ongeacht of dit vast of incidenteel is. ( Nu er tijdelijk een continurooster is vanwege corona, zijn er geen kosten verbonden aan het overblijven)

Blijft uw kind elke dag over of alleen zo nu en dan?
Hoe vaak uw kind ook overblijft en of dat op vaste dagen is of zo nu en dan een losse dag, registreer u eenmalig als ouder/verzorger op de website.

Wat is de url van de nieuwe website?
Voor de website van de school van uw kinderen is dat: https://kockenestkockengen.tsopro.nl
Voor de algemene website is dat www.tsopro.nl
 
Snel registreren in 8 stappen
1. Ga op https://kockenestkockengen.tsopro.nl​​​​​​​  naar de homepage. Klik op de gele tab Registreren.
2. Klik in de tekst op de onderstreepte link 'registreren'.
3. Vul het registratieformulier in en klik op verzenden.
4. U ontvangt een bevestigingsmail met een bijlage (pdf).
5. Print de bijlage uit, controleer de gegevens en zet uw handtekening op de print (dit in verband met de automatische incasso).
6. Wilt u nog iets wijzigen op het formulier, schrijf de wijziging dan met de hand op de print (de overblijfcoördinator verwerkt de wijziging voor u in het systeem).
7. Geef de print aan de stamgroepleider van uw kind, deze zal zorgen dat het formulier bij Yvonne Struijvé terecht komt.
8. Bewaar de bevestigingsmail: uw gebruikersnaam en wachtwoord staan in deze mail. Deze inloggegevens heeft u later nodig om in een besloten deel van de website te komen dat alleen voor u toegankelijk is.
Als u uw registratieformulier heeft ingeleverd, ontvangt u per mail een bevestiging met uitleg over het aanmelden. U kunt vervolgens de nood- en kindgegevens invoeren en uw kind aanmelden voor vaste en incidentele dagen. U dient uw kind altijd via TSOpro aan te melden als het moet overblijven. Dit kan tot 10.30 uur op de dag zelf voor een incidentele dag, maar voor vaste dagen kunt u een hele periode vooruit aanmelden.

Heeft u vragen over het overblijven of het gebruik van TSOpro? Neem dan contact op met Yvonne Struijvé (telefoonnummer 0346-578369 , ma, di, do, vrij van 9.30-14.00 uur)) of via de mail: info@kockenest.nl
 

Buitenschoolse opvang

Voor de buitenschoolse opvang kunt u terecht bij KMN Kind & Co. Zij bieden buitenschoolse opvang aan in de ruimte van peuterspeelzaal 't Krieltje. Inschrijven gaat via de site www.kmnkindenco.nl.